• WAT IS TIMMERDORP MARCONIA?

WAT IS TIMMERDORP MARCONIA?

Samen met andere kinderen ontwerp, timmer en zaag je in Timmerdorp Marconia vanaf dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli je eigen droomhut van afvalhout en andere materialen. Ook kun je meedoen met leuke workshops zoals hout- en metaalbewerking, yoga en graffiti. Verder zijn er demonstraties van het Korps Mariniers en kun je technische proefjes doen in de Technobiel. Op zaterdag 21 juli is dan de grote speel- en feestdag, waarop ook je broers en zussen, je klasgenoten, je ouders en/of je opa en oma welkom zijn.
Natuurlijk zorgen wij dat er genoeg begeleiders zijn, die je helpen bij het moeilijkere zaag- en timmerwerk en die een oogje in het zeil houden.

We hebben plaats voor maximaal 150 kinderen, dus geef je snel op!
Wil je weten hoe het Timmerdorp er vorig jaar uitzag? Bekijk dan hieronder de film.

  • VOOR WIE IS TIMMERDORP MARCONIA?

VOOR WIE IS TIMMERDORP MARCONIA?

Timmerdorp Marconia is bedoeld voor kinderen van 7 t/m 12 jaar uit met name Rotterdam-West en Schiedam-Oost. Maar natuurlijk zijn ook kinderen uit andere wijken welkom!

  • WANNEER IS TIMMERDORP MARCONIA?

WANNEER IS TIMMERDORP MARCONIA?

Timmerdorp Marconia is van dinsdag 17 t/m zaterdag 21 juli. Elke dag ben je vanaf 9.30 uur welkom voor de inloop en registratie. Om 10 uur starten we met het programma. Zorg dus dat je op tijd bent! We houden elke dag om 16:15 uur op.

WAT KOST TIMMERDORP MARCONIA EN WAT MOET IK MEENEMEN?

Timmerdorp Marconia kost maar € 2,- per dag. Via het Jeugd Vakantiepaspoort kun je zelfs gratis deelnemen. Betalen doe je steeds ‘s morgens bij de inloop en registratie (9.30 -10 uur), op de dagen dat je aanwezig bent (contant + gepast).
Het is natuurlijk het leukst als je van dinsdag t/m zaterdag van de partij bent, maar minder dagen kan eventueel ook. Let op: ook al heb je een Jeugd Vakantiepaspoort, dan moet je je voor het Timmerdorp nog steeds inschrijven (zie bij ‘Hoe kan ik me opgeven?’).

Zorg dat je gemakkelijk zittende kleding aanhebt, die vuil mag worden. En zorg voor stevige, dichte schoenen! Zo voorkomen we dat je spijkers of splinters in je voeten krijgt. Let op: met open schoenen of teenslippers kunnen we je helaas niet toelaten!
Als regen wordt verwacht, neem dan een regenjas mee.

Wij zorgen voor eten en drinken. Als het warm weer wordt, is het slim om zelf een flesje drinken mee te nemen voor tijdens het timmeren. Wij zorgen voor een waterkraan, zodat je tussendoor je flesje kunt vullen.

  • HOE KAN IK ME OPGEVEN?

HOE KAN IK ME OPGEVEN?

Je kunt je online opgeven voor het Timmerdorp via onze Eventbrite pagina. Doe dat niet zonder overleg met je ouders/verzorgers! Klik op deze link om naar de Eventbrite pagina te gaan.
Online opgeven kan t/m maandag 16 juli 2018.

  • WAAR IS TIMMERDORP MARCONIA?

WAAR IS TIMMERDORP MARCONIA?

Timmerdorp Marconia vindt plaats op het terrein van Marconia. Je kunt het terrein op 3 manieren bereiken. Als je met de auto wordt gebracht, dan kun je het beste de hoofdingang gebruiken aan de Marconistraat. Parkeren aan de kade is daar geen probleem en gratis. Als je lopend, met de fiets of met tram 21 of 24 komt, dan kun je ook gebruik maken van de 2 toegangen aan de Schiedamseweg.
Als je zelf op de fiets of te voet komt: pas goed op met oversteken, want op de Marconistraat en op de Schiedamseweg wordt soms hard gereden!

Klik hier voor de locatie van Marconia in Google Maps.

Site by Alsjeblaft!