• WAT IS TIMMERDORP MARCONIA?

WAT IS TIMMERDORP MARCONIA?

Samen met andere kinderen ontwerp, timmer en zaag je in Timmerdorp Marconia vanaf dinsdag 17 juli je eigen hut van afvalhout en andere materialen. Ook kun je meedoen met allerlei workshops zoals BMX’en, houtbewerking, yoga en graffiti. Verder zijn er demonstraties van het Korps Mariniers en kun je technische proefjes doen in de Technobiel.
Natuurlijk zorgen wij dat er genoeg volwassenen aanwezig zijn, die je helpen bij het moeilijkere zaag- en timmerwerk en die een oogje in het zeil houden. We sluiten het Timmerdorp op zaterdag 21 juli af met de grote speel- en feestdag, waarop ook je broers en zussen, je klasgenoten, je ouders en/of je opa en oma welkom zijn.

We hebben plaats voor maximaal 150 kinderen, dus geef je snel op.
Wil je weten hoe het Timmerdorp er vorig jaar uitzag? Bekijk dan hieronder de film!

  • VOOR WIE IS TIMMERDORP MARCONIA?

VOOR WIE IS TIMMERDORP MARCONIA?

Timmerdorp Marconia is bedoeld voor kinderen van 7 t/m 12 jaar uit met name Rotterdam-West en Schiedam-Oost. Maar natuurlijk zijn ook kinderen uit andere wijken welkom!

  • WANNEER IS TIMMERDORP MARCONIA?

WANNEER IS TIMMERDORP MARCONIA?

Timmerdorp Marconia is van dinsdag 17 t/m zaterdag 21 juli. Elke dag gaat het Timmerdorp om 10:00 uur van start en om 16:30 uur houden we op.

WAT KOST TIMMERDORP MARCONIA EN WAT MOET IK MEENEMEN?

Timmerdorp Marconia kost maar € 2,- per dag. Via het Jeugd Vakantiepaspoort kun je zelfs gratis deelnemen. Betalen doe je niet vooraf, maar steeds ‘s morgens, op de dag(en) dat je aanwezig bent. Het is natuurlijk het leukst als je van dinsdag t/m zaterdag van de partij bent, maar minder dagen kan ook.

Je hoeft geen eten en drinken mee te nemen, want daar zorgen wij voor. Zorg dat je niet je nieuwste kleren aantrekt. Stevige schoenen zijn een must. En neem een regenjas mee.

  • HOE KAN IK ME OPGEVEN?

HOE KAN IK ME OPGEVEN?

Je kunt je online opgeven voor het Timmerdorp via onze Eventbrite pagina. Hier is wel toestemming van je ouders of voogd voor nodig. Klik op deze link om naar de Eventbrite pagina te gaan.

  • WAAR IS TIMMERDORP MARCONIA?

WAAR IS TIMMERDORP MARCONIA?

Timmerdorp Marconia vindt plaats op het terrein van Marconia. De organisatie werkt vanuit De Fruitvis vlak ernaast.

Klik hier voor de locatie van Marconia in Google Maps.

Als je met de auto wordt gebracht: er kan gratis geparkeerd worden langs de kade aan de Marconistraat.
Als je zelf op de fiets of te voet komt: pas goed op met oversteken, want op de Marconistraat en op de Schiedamseweg wordt soms hard gereden!

Site by Alsjeblaft!